Veranda Concept | Livrare
463
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-463,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Livrare

p

Transport GRATUIT la comenzile de peste 100 Lei (cu TVA). Taxa unica de 18 Lei (cu TVA) pentru comenzile sub 100 Lei (cu TVA).???????????????

Produsele se livreaza in minim 24 de ore si maxim 10 zile din data comenzii ferme.

Dupa transmiterea cererii de comanda un agent de vanzari va va contacta imediat in timpul programului de lucru in intervalul orar 09:00 – 18:00 de Luni pana Vineri pentru a va transmite detaliile livrarii.

Dupa confirmarea comezii si a modalitatii de plata alese, veti fi contactat telefonic in momentul in care vi se pregateste livrarea produselor.

Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, prin servicii de curierat rapid in maxim 24 h sau alta metoda dorita de client. Costul transportului se cuantifica in functie de numarul de produse comandate, volumul sau greutatea acestora.

Pentru alte informatii iti stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea contact